Maatwerk websites en webshops

WordPress websites en webshops voor MKB’ers, ZZP’ers en organisaties.

geen zorgen
line dot

Over ons

Maak je geen zorgen meer over je website

Als MKB’er of ZZP’er begrijpen wij dat u niet altijd de tijd en middelen heeft om uw website bij te houden. Maar het hebben van een professionele website is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden uw website zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf. Van den Hurk Webdesign zorgt er niet alleen voor dat uw website er geweldig uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

website

Maatwerk websites

online shop

Maatwerk webshops

online advertising

Social media advertising

line dot

Werkwijze

In 4 stappen naar een volledige website

pexels tranmautritam 326503

Webdesign

Een goed webdesign begint met het begrijpen van de doelgroep en het bepalen van de belangrijkste doelstellingen van de website. Op basis daarvan kan er een ontwerp worden gemaakt dat aansluit bij de behoeften en verwachtingen van de bezoekers.

Wanneer het webdesign af is krijg je dit in de vorm van een prototype te zien. Dit betekent dat je door het design heen kan klikken alsof het een echte website is.

line dot

Waarom wij

De voordelen van onze websites en webshops

snap

Eenvoudig te beheren

Pas zelf binnen een aantal klikken de content van uw website aan.

search 1

Zoekmachine geoptimaliseerd

Uw website wordt zo gebouwd dat deze goed door Google te vinden is.

encrypted

Goed beveiligd systeem

Uw website wordt maandelijks ge-update zodat het systeem veilig blijft.

line dot

Portfolio

Ons werk

portfolio Nique

Webshop development

Nique Horloges & Sieraden

Beoordeeld met
5/5
line dot

Reviews

Wat klanten zeggen

Zeer tevreden!

Fantastische service, prachtig ontwerp en snelle oplevering. Zeer tevreden met mijn website. Heel erg bedankt.

Michael

5/5

Oog voor detail

Ik ben erg blij met de website die ze voor me hebben gemaakt. Duidelijke communicatie en daarnaast ook nog oog voor detail.

Jolanda

5/5

Uitstekende service!

Ze begrepen precies wat ik nodig had en leverde een geweldige website op die mijn verwachtingen overtrof. Uitstekende service!

Willem

5/5
line dot

FAQ

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op door middel van het contactformulier.

Bij Van den Hurk Webdesign wordt elke website van scratch af aan gedesigned en gebouwd. Echter kunnen we door onze efficiënte manier van werken de websites voor een scherpe prijs aanbieden. Heeft u interesse in een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een offerte van ons.

Het volledige proces om een website te maken ligt meestal tussen 1 en 3 maanden. Mocht u met spoed een website nodig hebben, dan is dit in overleg altijd mogelijk.

Ja zeker! Onze websites worden gebouwd met het WordPress CMS. In dit systeem ben je vrij om zowel teksten als afbeeldingen aan te passen, projecten toe te voegen en berichten te publiceren.

Een goed gebouwde website kan gemiddeld meer dan 5 jaar mee. Een voorwaarde hiervan is dat deze op zijn tijd wordt bijgewerkt. Hierdoor bent u er zeker van dat alles goed blijft functioneren en dat uw website veilig is. Wij bieden het onderhoud pakket aan waardoor uw website maandelijks door ons wordt bijgewerkt. Zo kunt u zich bezig houden met de zaken die voor u belangrijk zijn.

×

 

Hallo!

De volgende medewerkers zijn beschikbaar om je vragen via Whatsapp te beantwoorden:

×